Başkan Büyükkılıç'a 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri

TAKİP ET

Başkan Büyükkılıç'a 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı ve sendika yöneticilerini ağırladı. 

 

 

 

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, göreve yeniden seçilmesinin ardından şehrin çeşitli kesimlerinden gelen 'hayırlı olsun' ziyaretleriyle karşılanıyor. Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı ve sendika yöneticileri de bu kervana katıldılar. 

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Kayabaşı ve ekibi, Başkan Büyükkılıç'ı tebrik ederek yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar dilediler. Başkan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kayseri halkına hizmet etme azimlerinin devam edeceğini belirtti.

Ziyaretler sadece sendika temsilcileriyle sınırlı kalmadı. Başkan Büyükkılıç, Kocasinan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülhan Dulda, Türk Ekonomi Bankası Çukurova Bölge Müdürü Alpay Murat Yıldız, Afyonkarahisar İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe ve Ağrılılar Dernek Başkanı Nevzat Barbaros ile de bir araya geldi. Her bir ziyaretçi, başkanın tekrar seçilmesinden dolayı sevinçlerini dile getirerek yeni dönem için temennilerini iletti.

Başkan Büyükkılıç, misafirlerin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni dönemde şehre daha fazla hizmet sunma gayretinde olacaklarını vurguladı. Editör Şeyda Özlükcü