Kayseri'de daha çok Togg göreceksiniz!

TAKİP ET

Kayseri'de daha çok Togg göreceksiniz!

Kayseri yollarında sıkça gördüğümüz Togg dikkat çekiyor. Ancak Togg Gemlik, Anadolu, Kula, Kapadokya, Oltu ve Pamukkale'yi trafikte daha çok göreceğiz. Detaylar Kayseri

 

 

 

Türkiye'nin doğal güzelliklerinden ilham alınarak tasarlanan Togg Gemlik, Anadolu, Kula, Kapadokya, Oltu ve Pamukkale Kayseri'de de dikkat çekiyor. Akıllı cihaz Kayserililer için de görücüye çıkmış, kışın da Erciyes Dağı'nda kış sürüşü deneyimi sunmuştu.

Kayseri yollarında sıkça görülen Togg ile ilgili bir karar daha çıktı.Kamuda araç alımı 3 yıl süreyle yasaklandı. Kamu kurumlarında tasarruf dönemi kapsamında yabancı menşeili taşıtlar yasaklanırken Togg alımı yapılabilecek. Burada kamu araçlarının yerli ve milli elektrikli araçlara dönüştürülmesi de amaçlanıyor. 

 

Kayseri'de yerel yöneticilerde araç tahsisinde Togg alımı yapabilecek. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç geçtiğimiz yıllarda, ''Türkiye’nin milli otomobil çalışması Togg'u tebrik ediyorum, ülkemize yakıştı. Şehrimizin plakası 38, daha önce 38 olarak talebimizi iletmiştik. İnşallah satışa sunulur sunulmaz 38 arabamızı Kayseri’mize kazandıracağımızı buradan ifade ediyorum. Yoğun talep vardı, dün bunu da orada gözlemledik. Sıramızı bekleyeceğiz ama Kayseri’ye 38 adet ful elektrikli, yerli ve milli aracımız Togg’umuzu alacağız, Kayseri’ye yakışır.'' demişti.

Şu anda kentte Büyükşehir Belediyesi hariç Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Sanayi Odası bünyesinde de Togg bulunuyor. Bunun yanında bireysel olarak alan kurum temsilcileri bulunuyor.

Türkiye genelinde ocak-mart döneminde Togg'un 4 bin 145 satışının gerçekleştiği belirtildi. Togg satılan her 3 elektrikli otomobilden 1'inin Togg T10X olduğu kaydedildi. Editör Şeyda Özlükcü