Kayseri'de oldu! Yeni başkanın ilk talimatı şaşırttı

TAKİP ET

Kayseri'de oldu! Yeni başkanın ilk talimatı şaşırttı

Pazar günü yapılan seçimlerin ardından resmi olmayan verilere göre yeni başkanlar belli oldu. Tomarza'da seçimi kazanan Osman Koç, dikkat çeken bir talimat verdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

 

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri tamamlandı. Resmi olmayan verilere göre Kayseri’nin başkanları belli oldu. Tomarza’da ise seçimi İYİ Partinin adayı Osman Koç kazandı. Başkan Koç’un mazbatasının aldıktan sonraki ilk talimatı ise dikkat çekti. 

 

Koç, seçim öncesi söz vermiş, göreve geldiği ilk gün makam odasının kapısının söküleceğini söylemişti. Talimat başkan tarafından verildi makam odasının kapısı söküldü. Böylelikle vatandaşların başkana daha kolay ulaşması hedefleniyor. 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Koç, “Tomarza ittifakı olarak bizlerin seçim vaadimizden biri olan makam odasının kapısının sökülmesiydi. Hemşehrilerim bana yetkiyi verdi ve göreve başladığım ilk gün makam odasının kapısının sökülmesi talimatı verdim. Makam odasının kapısının sökülmesini ise bir belediye başkanı vatandaşından hiç bir şey saklamaması ve vatandaşın ise başkana çok kolay ulaşması için bu şekil bir uygulamaya gittik” dedi. Editör Şeyda Özlükcü