Kayseri'de şenlik var - Bunu sakın kaçırmayın!

TAKİP ET

Kayseri'de şenlik var - Bunu sakın kaçırmayın!

Kayseri'de faaliyet gösteren 44 kadın kooperatifi o tarihlerde Millet Bahçesi'nde 

 

Kayseri’de Vali Gökmen Çiçek öncülüğünde faaliyetleri hızlandırılan 44 kadın kooperatifi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde düzenlenecek fuarla bir araya gelecek. 

Kayseri’de kurulan kadın kooperatifleri kentte adeta fabrika gibi çalışıyor. 60 milyonun üzerinde üretim yapan kadın kooperatifleri tüm Türkiye’de takdir topluyor.

Kooperatiflerde üretilen ürünler başka şehirlere hatta başka ülkelere ihraç ediliyor. 

Kayseri’nin güçlü kadınları için şimdi ikinci kez bir fuar düzenleniyor. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından başlatılan Kadın Kooperatifleri Fuarı’nın ikincisi yarın düzenlenecek törenle başlayacak.

Vali Gökmen Çiçek öncülüğünde başlatılan ve bu yıl ikincisi yapılacak olan Kayseri 2. Kadın Kooperatifleri Fuarı, 21- 27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yapılacak olan fuarın açılışı yarın saat 15:00’da düzenlenecek olan törenle yapılacak.

Konuyla ilgili X platformunda tüm Kayserililere çağrıda bulunan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Valiliği resmi hesabında ‘KAYSERİNİN GÜÇLÜ KADINLARI Kayseri’mizin emekle üretip gururla kazanan kadınları 21-27 Mayıs tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde 2’ncisi düzenlenecek olan Kayseri Kadın Kooperatifleri Fuar’ında hemşehrilerimizle buluşuyor’ ifadelerine yer verdi. Editör Şeyda Özlükcü