Kayseri Şahane Bir Festivale Hazırlanıyor!

TAKİP ET

Kayseri Şahane Bir Festivale Hazırlanıyor!

Kayseri'nin güzide ilçelerinden İncesu, şahane bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Detaylar 

 

Kayseri’nin İncesu ilçesinde 25 – 26 Mayıs tarihlerinde, Marina kıyısında festival düzenlenecek.

İncesu Belediyesi tarafından duyurulan festivalde, İncesu Marina hem Kayseri’den hem de tüm yurttan tüm karavan ve kamp sevenleri ağırlayacak. 

Kamp ve karavan tutkunlarını iki gün boyunca bir araya getirecek etkinlik İncesu Belediyesi, Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu, Kayseri Kamp ve Karavan Derneği ve Yetimler Gülsün Derneği ile ortaklaşa düzenlenecek.

Bu sene birincisi düzenlenecek olan İncesu Kamp – Karavan Festivali bundan sonraki senelerde geleneksel olarak her yıl düzenlenerek hem kamp karavan tutkunlarını bir araya getirecek hem de kent ekonomisine katkı sağlayacak. 

İncesu Belediyesi'nden Davet!

İki gün sürecek festivalde, katılımcılar birçok etkinlik ile eğlenceye doyacak. Festival ile ilgili İncesu Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede; ‘İncesu Belediyemiz, Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu, Kayseri Kamp ve Karavan Derneği ve Yetimler Gülsün Derneği ile ortaklaşa düzenleneceğimiz 1.'nci Geleneksel İncesu Kamp-Karavan Festivali 25-26 Mayıs tarihlerinde İncesu Marina kıyısında gerçekleştirilecek. İki gün boyunca birçok etkinliğin düzenleneceği programımıza kamp ve karavana gönül veren herkesi bekliyoruz.’ ifadelerine yer verildi.

Çadır Severlerde Katılabilecek

Vatandaşların beğenisini toplayan 1.'nci Geleneksel İncesu Kamp-Karavan Festivali’ne karavanı olmayan ve çadırla katılmak isteyen kamp severlerinde dahil olabileceği yetkililer tarafından açıklandı. 
Çadırda kamp yapmayı seven vatandaşlarında bu etkinliğe katılmak istediğin belirten yetkililer, çadırları ile katılmak isteyenleri de festivale beklediklerini açıkladılar.

Editör Şeyda Özlükcü