Kayserili Kadınlar Yükseliyor – Satışlar İki Kat Artacak!

TAKİP ET

Kayserili Kadınlar Yükseliyor – Satışlar İki Kat Artacak!

Kayserili kadınlar yükselmeye devam ediyor. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Kadın Kooperatifleri Fuarı'nda müjdesi verilen kooperatif ürünlerinin satışı için imzalar atıldı. Satışlar iki kat artacak! 

 

 

Kayserili kadınlar yükselmeye devam ediyor. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Kadın Kooperatifleri Fuarı’nda müjdesi verilen, Ağırnas Kadın Kooperatiflerinin üretimini yaptığı ‘Aspir Yağının’ satışı için imzalar atıldı.

Ağırnas Mimar Sinan Kadın Kooperatifinin talepleri üzerine Melikgazi Belediyesi, Ağırnas’ta belediyeye ait binanın bakım ve onarımını yaptıktan sonra Aspir İşleme tesisini Ağırnaslı kadınlara teslim etmişti. Faaliyete geçen tesisle Ağırnaslı kadınlar aspir yağ üretimine başladı. Hijyenik koşullarda ve son teknoloji makinalarla üretilen aspir yağı marketlerde yerini alacak.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Ağırnas Kadın Kooperatiflerini geçtiğimiz haftalarda ziyaret etmişti. Vali Çiçek; ‘Ağırnas Mimar Sinan Kadın Kooperatifi’nde kadınlarımız hijyenik koşullarda son teknoloji endüstriyel makinalarda tam kapasiteli fabrika ölçeğinde aspir tohumundan ürettikleri ‘Aspir Yağı’ mağaza raflarında yerini alıyor. Sağlıklı sıvı yağ değerlerine sahip olan ‘Aspir Yağı’ hem bereketli hem de daha sağlıklı. Kayseri’mizin güçlü kadınları emekle üretip gururla kazanmaya devam ediyor’ diyerek memnuniyetini paylaşmıştı.

İmzalar Atıldı!

Kadın Kooperatifleri Fuarı’nda Vali Gökmen Çiçek Ağırnas Kadın Kooperatiflerinin zincir market Migros ile anlaşma imzalanacağını ve 10 bin adet aspir yağı satılacağını açıklamıştı. Kayseri Valiliği sosyal medya hesabında Migros ve Kadın Kooperatifleri arasında iş birliği protokolünün imzalandığı açıklandı. Yapılan açıklamada; ‘Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Migros Pazarlama İcra Kurulu Üyesi Ekmel Baydur ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile Migros ve Kadın Kooperatifleri arasında İşbirliği Protokolü imzalandı’ ifadelerine yer verildi. Editör Şeyda Özlükcü