Siyasiler Pınarbaşı'dan Elini Çekmiyor – Bu Sefer Kimler Geldi?

TAKİP ET

Siyasiler Pınarbaşı'dan Elini Çekmiyor – Bu Sefer Kimler Geldi?

Bu Pazar günü yenilenecek Pınarbaşı Belediye seçimleri siyasilerin Pınarbaşı'na çıkarma yapmasına neden oldu. İlçeye ziyaretleri devam eden siyasiler ve partililerden CHP'ye destek vermek için bu kez kimler geldi? Detaylar

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan’a destek kapsamında çalışmalarına hız veren partililer, ilçede Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Parti Meclis Üyesi Sn. Mehmet Tüm ve Bandırma Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza ile destek çalışmaları gerçekleştirdiler. 

Vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet eden Mehmet Tüm ve Dursun Mirza, belediye başkan adayları Deniz Yağan’a destek istediler. 

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, seçim çalışmalarına yönelik; 'Belediye Başkan Adayımız Deniz Yağan ile Pınarbaşı’da seçim çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Halkımızla buluşarak projelerimizi anlatıyor, onların taleplerini dinliyor ve çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz' açıklamalarında bulundu.

‘Her ziyaretimizde daha da güçleniyor, birlikte başaracağımıza olan inancımızı pekiştiriyoruz. Birlikte daha güzel bir Pınarbaşı için çalışmaya devam edeceğiz!’ diyen Aşkın Genç,  Parti Meclisi Üyesi Sn. Mehmet Tüm ve Bandırma Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza'ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Editör Şeyda Özlükcü